ŞUBEMİZDE YETKİLİ DOĞALGAZ KALORİFER ATEŞÇİLİĞİ KURSU

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Samsun Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

20 Mart 2007

19 Mart 2007 tarihinde Şube Eğitim Salonunda Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü işbirliği ile Hava kirliliğini azaltmak ve yakıtın ekonomik bir biçimde yakılmasını ve Doğalgaz ile çalışan kazanların tekniğine uygun olarak güvenli ve ekonomik bir şekilde kullanılmasını sağlamak amacı ile Yetki Doğalgaz Kalorifer Ateşçisi Yetiştirme kursu açıldı.

19 Mart 2007 tarihinde Şube Eğitim Salonunda Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü işbirliği ile Hava kirliliğini azaltmak ve yakıtın ekonomik bir biçimde yakılmasını ve Doğalgaz ile çalışan kazanların tekniğine uygun olarak güvenli ve ekonomik bir şekilde kullanılmasını sağlamak amacı ile Yetki Doğalgaz Kalorifer Ateşçisi Yetiştirme kursu açıldı. Öğretici olarak Mak. Müh. İbrahim ZARALIOĞLU, Mak.Müh. Ali Fehmi KELEŞOĞLU ve Mak. Y. Müh. Behçet BAL görev alırken kursa Samsun İl Özel İdaresi, DLH, Kredi Yurtlar Kurumu,TCK ve DSİ 7. Bölge Müdürlüğünde çalışan personeller katıldı.