Şubemizde “Asansör Periyodik Kontrol Muayene Personeli Mühendis Yetkilendirme Belge Yenileme Kursu” düzenlendi.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Samsun Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

22 Haziran 2022

20 Haziran 2022 tarihinde şubemizde “Asansör Periyodik Kontrol Muayene Personeli Mühendis Yetkilendirme Belge Yenileme Kursu” düzenlendi.

2 gün süren kursta Mak. Müh. Soner AKYILDIZ tarafından verilen eğitime 14 Makine Mühendisi katılırken eğitimde MMO Ana Yönetmelik ve Yönetmelikleri, Mühendislik Etiği, Asansör Periyodik Kontrolleri İçin Yetkilendirilecek A Tipi Muayene Kuruluşlarına Dair Tebliğ (SGM: 2015/24) ve Asansör Periyodik Kontrollerini Gerçekleştirecek Muayene Personelinin Belgelendirilmesine Dair Tebliğ (Sgm: 2016/18) kapsamında asansör sistemlerinin periyodik kontrolünde görev alan Makine Mühendislerine Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliği Eğitimi, Asansör İşletme ve Bakım Yönetmeliği Eğitimi, Standart Eğitimi (TS EN 81-21, TS EN 81-22, TS EN 81-28, TS EN 81-70, TS EN 81-71,TS EN 81-72, TS EN 81-73, TS EN 81-82) konu başlıkları ile sunum yapmıştır.