MEDİKAL CİHAZLAR YÖNETMELİĞİ EĞİTİMİ DEVAM EDİYOR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Samsun Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

18 Temmuz 2007

18 Temmuz 2007 tarihinde başlayan ve iki gün sürecek olan Medikal Cihazlar Yönetmeliği Eğitimi şubemiz seminer salonunda devam etmektedir.

 

18 Temmuz 2007 tarihinde başlayan ve iki gün sürecek olan Medikal Cihazlar Yönetmeliği Eğitimi şubemiz seminer salonunda devam etmektedir. İki gün devam edecek seminer süresince katılımcılara tıbbi cihazlar, vücuda yerleştirilebilen aktif tıbbi cihazlar ve diğer ilgili direktifler konusunda bilgiler aktarılacak. MEDA Projesi kapsamında gerçekleştirilen seminerde; tıbbi cihazlar ve CE işaretleme prosedürü alanında 23 yıllık tecrübeye sahip ve Paris'te yerlesik bir şirkette halen danışmanlık yapmakta olan Nicole DEnjoy katılımcılara bilgilendirmelerde bulunacak. İki gün sürecek olan eğitime, tıbbi cihaz üretimi yapmakta olan firmalarda çalışmakta olan personel ile İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri katılmaktadır.