Makina Dairesiz Asansör Eğitimine Katıldık.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Samsun Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

24 Kasım 2009

23 Kasım 2009 tarihinde Samsun Yelken Kulupte Akar Asansör Ltd. Şti, Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube, Elektrik Mühendisleri Odası Samsun Şube ve Asansör İşadamları Derneği işbirliği ile "Makine Dairesiz Asansörler" konulu eğitim semineri düzenledi.

Düzenlenen eğitime asansör sektöründe çalışmakta olan Makine ve Elektrik Mühendisleri, sektör temsilcileri, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Ahmet ARSLAN ve ekibi, Belediye ve İl Özel İdarede çalışmakta olan yetkililerden oluşan 80 katılımcı katılmıştır. Sunumunu Elektrik Mühendisi Serdar TAVASLIOĞLU‘nun yapmış olduğu eğitime Samsun‘un yanı sıra Ordu, Çorum ve Amasya illerinden de katılım olmuştur.