LPG OTOGAZ SEMPOZYUMU BİLDİRİLER KİTABI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

257

Kitapta 16 Aralık 2000 tarihinde İstanbul‘da gerçekleştirilen LPG Otogaz Sempozyumu‘nda sunulan bildiriler yer almaktadır.
Ülkemizde her gün milyonlarca araç trafiğe çıkmaktadır. Özellikle büyük kentlerde şehiriçi ulaşım düşük hızda seyretmekte ve yavaş seyreden araçlarda egzoz emisyon değerleri yükselmekte ve yaşadığımız coğrafya her geçen gün daha hızlı kirlenmektedir. Etkilerini bugünden hissettiğimiz küresel ısınmanın önlemleri şimdiden alınmazsa dünyamız önümüzdeki yıllarda sonuçlarını bugünden kestirebileceğimiz büyük afetlerle karşı karşıya kalacaktır. Bunun farkında olan gelişmiş ülkeler önlemlerini şimdiden almakta ve çevre kirlenmesini önleyen çevreci amaçlar üretmekte, çevreci yakıtlara yönelmekte ve ilgili normlarını oluşturmaktadır.
Yapılan bu Sempozyum ile Odamız LPG konusundaki birikimlerini konunun uzmanları ve ilgili kurum ve kuruluşların da tartışma süreçlerine katılımıyla kamuoyunun bilgilendirilmesi amacını hayata geçirmiştir.
Kitapta;

· Ülkemizde LPG Otogaz Sorunundaki Gerçekler

· Taşıtlarda LPG Uygulamasının Ekonomik Açıdan İncelenmesi

· Otogaz Sektöründe Dünyada ve Ülkemizde Gelişmeler

· LPG ve Uygulama Mevzuatı

· Taşıtlarda LPG Kullanılması ve LPG Oto İkmal İstasyonları

· LPG Otogazın Ülkemizdeki Durum ve Sorunları

konu başlıklarında sunulan bildiriler yer almaktadır.

Yayın No: 
257
Sayfa Sayısı: 
96
Kitap Türü: 
Etkinlik Kitapları