III.ULUSAL ÖLÇÜM BİLİM KONGRESİ BİLDİRİLER KİTABI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

226

Ölçüm Bilim bir ülkede, ölçme, standartlaşma, kontrol ve kalite sistemlerinin alt yapısını oluşturarak kalite güvenliği için ürün özelliklerinin belirlenmesine ve kalite kontrolüne ilişkin kapsamlı bir sistem oluşmasını sağlar. Bu bağlamda ölçüm bilim alanında mevcut durumun saptanarak, sağlıklı bir ölçüm bilim sistemi kurulmasının alt yapısını oluşturmak ve oluşturulan sistemin uluslar arası ölçüm sisteminde tanınmasını sağlayacak çalışmaları başlatmak kurulan sistemin sanayi ve hizmet sektöründe uygulanabilirliğini sağlamak amacıyla III. Ulusal Ölçüm Bilim Kongresi düzenlenmiştir.
Bu kongrede sunulan bildiriler kitapta yer almaktadır.

Yayın No: 
226
Sayfa Sayısı: 
344
Kitap Türü: 
Etkinlik Kitapları