GAP VE SANAYİ KONGRESİ BİLDİRİLER KİTABI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Kitapta 25-26 Eylül 1999 tarihlerinde Diyarbakır Şubesi sekreteryalığında düzenlenmiş olan GAP ve Sanayi Kongresinde sunulan bildiriler yer almaktadır. Entegre bir kalkınma projesi olarak isimlendirilen "Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP)‘nin uygulaması, bölgedeki ekonomik verimliliğin artması, kentlerin yapı ve mekansal düzeyde yeniden ele alınması, altyapı hizmetlerinin reorganize edilmesi için bölgenin fotoğrafının çekilmesine ihtiyaç duyulmuştur. Kongrede GAP ve Sanayi Envanteri Araştırma Raporu ele alınmıştır ve bölgenin demografik yapısı dahil olmak üzere tarımsal ürün potansiyeli, hammadde, beşeri sermaye, istihdam, öncü sektörler vb. gibi konulr sonuçlarıyla birlikte irdelenmeye çalışılmıştır. "GAP ve Demokrasi" paneliyde de bölgenin demokratikleştirilmesi için tarafların katılımcıların, dinleyicilerin görüşleri alınarak kongre tamamlanmıştır. Kongrede sunulan bildiriler, tartışmalar ve panel de dile getirilen tüm görüş ve öneriler bu kitapla ilgililerin bilgisine sunulmuştur.

Yayın No: 
231
Sayfa Sayısı: 
426
ISBN: 
231
Kitap Türü: 
Etkinlik Kitapları