ŞUBEMİZ VE ÇANKAYA HALK EĞİTİM MERKEZİ İŞBİRLİĞİ İLE DÜZENLENEN YABANCI DİL KURSLARI BAŞLADI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

09 Nisan 2015

Günümüzde hem mesleki gelişimde hem de iş bulmada yabancı bir dil bilmenin önemini bilen Şubemiz, Çankaya Halk Eğitim Merkezi ile bir protokol imzalayarak bu hizmeti üyelerine ücretsiz olarak sunmaya başlamıştır.

Protokol kapsamında açılan ilk kursumuz olan Almanca kursu, 8 Nisan 2015 tarihinde başlamıştır. Ergül Ateş?in eğitmenliğinde 21 kursiyer ile başlayan kursumuz, toplam 136 saat sürecek ve 1 Temmuz 2015 tarihinde sona erecektir.

Kursların diğer dillerde de (İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Rusça vb.) açılması için çalışmalar sürmektedir.

Kurslarla ilgili ayrıntılı bilgi için: MMO Ankara Şube Eğitim Birimi (MİEM)

Nilgün Karaküçük ? 0312 425 21 41/1421