ULUSOY ELEKTRİK FİRMASINA TEKNİK GEZİ DÜZENLENDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

19 Aralık 2014

19 Aralık 2014 tarihinde Ulusoy Elektrik firmasına teknik gezi düzenlendi. Teknik geziye 16 üye ve öğrenci üyemiz katıldı.

Teknik gezinin başlangıcında, fabrika toplantı salonunda A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Gülden Ener tarafından "İş Sağlığı ve Güvenliği" konusunda bir sunum gerçekleştirildi. Ayrıca Şube İş Güvenliği Komisyonu Başkanı Metin Yücel tarafından komisyon çalışmaları hakkında geziye katılan üyelerimize bilgilendirme yapıldı.

Daha sonra her bir ürünün hammaddeden başlayan üretim, test ve montaj süreçleri, yerinde incelenip ayrıntılı bilgiler alındı. Teknik geziye katılan üyelerimiz ayrıca, hızlı tren hatlarında kullanılan katener sistemler için silikon kompozit izolatörler ve bağlantı parçalarının üretimleri hakkında firma yetkilileri tarafından detaylı olarak bilgilendirildiler.

Teknik geziye üyelerimiz ile birlikte, Şube İş Güvenliği Komisyonu Başkanı Metin Yücel ile Şube Teknik Görevlileri İlker Küpeli ve Hami Keserci katıldı.