YENİ MEZUN-İŞŞSİZ MÜHENDİSLER EĞİTMENLERİ TOPLANTISI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

20 Kasım 2014

19 Kasım 2014 tarihinde yapılan toplantıda; 09-21 Eylül 2014 tarihlerinde gerçekleştirilen "Yeni Mezun ve İşsiz Mühendisler" için gerçekleştirilen eğitimler ile ilgili değerlendirmeler yapılarak, konuyla ilgili bilgilendirme sunumu yapıldı.

Toplantıda, eğitimlerin sürekliliğinin sağlanması ve geliştirilmesi konusunda ilgili eğitmenlerin görüş ve önerileri alındı ve önümüzdeki dönem yapılacak yeni eğitimler için değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantıda ayrıca; plaket törenine katılamayan Nilay Aluftekin, Erhak Güneş ve Emrah Kartalkanat`a Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Eniş tarafından katkılarından dolayı teşekkür plaketleri verildi.

Yeni mezun ve işsiz mühendisler için düzenlenen eğitimleri gerçekleştiren eğitmenlerin katıldığı toplantıda aşağıdaki isimler yer aldı:

Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Eniş, Şube Yönetim Kurulu Saymanı Alaaddin Eksin, Şube Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Selim Ulukan, Şube Müdürü Cenk Lişesivdin, Şube Yönetim Kurulu Yedek Üyesi ve eğitmen Murat Aslan, eğitmenler; Nilay Alüftekin, Kemal Başak, Emrah Kartalkanat, Erhak Güneş, Yılmaz Yıldırım ile Şube Teknik Görevlileri Nilgün Karaküçük, M. Sezen Şengün ve Şube çalışanı Süleyman Yalçın.