"6. ULUSLARARASI LPG, CNG, LNG" FUARINA KATILDIK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

01 Nisan 2013

Türkiye?de gaz sektörünün büyüme potansiyeline önemli katkılar sunan ve kendi alanında ilk ve tek uzman fuar olan Uluslararası LPG, CNG, LNG Fuarı - Gas Turkey, 28 - 30 Mart 2013 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Alanı?nda gerçekleştirildi.

 

Bu önemli organizasyona MMO Kırıkkale İl Temsilciliği`nden teknik görevlimiz Alper Topçu ve Çankırı İl Temsilciliğinden teknik görevlimiz Taner Irmak eşliğinde 30 Mart 2013 tarihinde 24 üyemiz ile katılım sağladık.

Senexpo Uluslararası Fuarcılık tarafından bu yıl altıncısı organize edilen fuarda üyelerimiz, LPG, CNG, LNG sektöründe bir çok yeni ürün ve hizmetle tanışıp, konuyla ilgili en son gelişmeleri takip edebilme olanağına kavuşmuştur.