MMO`DAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

19 Ekim 2012

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Ömer AYDIN makamında, Makine Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulunca ziyaret edildi.

Ziyarette, Emniyet Müdürü Ömer AYDIN, Gaziantep ilinin çok hızlı ve kısa sürede büyüyen ve gelişen bir il olduğunu, şu an Ülkemizin 6. büyük ili konumunda olan Gaziantep`te emniyet olarak yapılacak birçok çalışma gerektiğini, bu çalışmalarında ilgili kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte yapılmasının önemine değindi. AYDIN, bir kent büyürken, önlemlerin de birlikte alınmasını ve planlamaların bu doğrultuda yapılması gerektiğini vurguladı.

Şube Başkanı Başar KÜÇÜKPARMAK ise üzerlerine düşen görev ve sorumluluk bilinci meslek alanlarına giren, Ülke ve kent yararına olan her konuda Makina Mühendisleri Odası olarak çalışmalar yaptıklarını,  bu güne kadar ulusal düzeyde birçok kez Ulaşım ve Trafik Kongreleri ve yerelde iki kez Trafik ve Ulaşım Konulu panel düzenlediklerini belirtti. Her yıl Trafik Haftası nedeni ile İl Emniyet Müdürlüğümüz bünyesinde yapılan etkinliklere Oda olarak destek olunduğunu, teknik konularda emniyet müdürlüğümüz ile birlikte ortak çalışmalar yapıldığını söyledi. Bu ve benzeri çalışmalar için her zaman Oda olarak hazır olduklarını belirten KÜÇÜKPARMAK, ilimizdeki yeni görevinde AYDIN`na başarı temennisi ile ziyaret sonuçlandırıldı.

 

MMO Gaziantep Şube

Basın Birimi