Ülkemizi Saran Terör Dalgaları Durdurulmalıdır…

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

21 Aralık 2016

Ülkemiz gün geçmiyor ki, yeni bir terör haberiyle sarsılmasın. İki gün önce de Rusya`nın Türkiye Büyükelçisi Andrey Karlov, Ankara`da katıldığı bir fotoğraf sergisi açılışında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Andrey Karlov`a düzenlenen suikastı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.

    Patlayan bombaları, katliamları ve ölümleri kaderimizmiş gibi benimsemeyeceğiz ve alışamayacağız.

    Ülkemizi saran terör dalgalarının artık durdurulmasını istiyoruz. Ölümlerin olmadığı, hiç kimsenin burnunun dahi kanamadığı bir ülkede yaşamak istiyoruz.

    Teröre teslim olmamak, alışmamak, insanı, yaşamı, barışı, toplumsal refah ve huzuru savunmak hepimizin yurttaşlık görevidir. Terör eylemlerini, terörden medet umanları ve destekleyenleri bir kez daha şiddetle kınıyor ve Ülkedeki bu kötü gidişatın artık çözüme kavuşturulmasını istiyoruz.

    Barış ve huzurlu bir ortama ihtiyacımızın oldukça fazla olduğu bu günlerde, Ulu Önder Atatürk‘ün Yurta Barış Dünyada Barış sözünü hatırlatarak, girdiğimiz bu bataklıktan bir an önce çıkılmasını bekliyoruz. 21.12.2016

    MMO Gaziantep Şubesi

    Yönetim Kurulu