İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİNE YÖNELİK ÖLÇÜM, TEST VE KONTROLLER

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Ocak 2016

 ŞUBEMİZ, TÜM İSG (İŞ HİJYENİ) ÖLÇÜMLERİNİ AKREDİTASYON KAPSAMINDA YAPMAKTADIR.

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından çalışma ortamındaki kişisel maruziyetler veya çalışma ortamının fiziksel, kimyasal ve biyolojik etkenlerin tespiti ile ilgili iş hijyeni ölçüm, test ve analizleri yapacak özel veya kamuya ait kurum ve kuruluş laboratuarlarının yetkilendirilmesine ilişkin usul ve esasların tariflendiği "İş Hijyeni Ölçüm, Test ve Analizi Yapan Laboratuvarlar Hakkında Yönetmelik" gereğince halihazırda İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) mevzuatı kapsamında şubemizce yürütülen bazı ölçümlerin gerçekleştirilmesi için "Akreditasyon Kapsam Genişletme" çalışmaları tamamlanmıştır. Gerekli denetimler TÜRKAK tarafından gerçekleştirilmiş olup, almış olduğumuz genişletilmiş kapsamlı akreditasyon ile de işyerlerinde:

·         Kişisel Toz Maruziyeti,

·         Ortam Tozu,

·         Kişisel Gürültü Maruziyeti,

·         Ortam Gürültüsü,

·         Kişisel Titreşim Maruziyeti,

·         Aydınlatma,

·         Termal Konfor

·         Ortam Gazı (Anlık Gaz ve Buhar Gazı Konsantrasyonu)

 

Ölçümleri yapılmaktadır.

http://www.bacagazi.org/

 

İşçi Sağlığı Ve İş Güvenliğine Yönelik Ölçüm, Test, Kontrol ve Eğitimlerimiz Broşürünü İndirmek için lütfen ekteki dosyaya tıklayınız.