MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNE KONFERANS DÜZENLENDİ VE MMO ÖĞRENCİ ÜYE KOMİSYONU ODASI AÇILIŞI YAPILDI.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

23 Kasım 2012

MAKİNA VE ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK KONFERANS ve TANIŞMA TOPLANTISI DÜZENLENDİ ve MMO ÖĞRENCİ ÜYE KOMİSYONU ODASI AÇILIŞI YAPILDI.

22 Kasım 2012 Perşembe günü, Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina ve Endüstri Mühendisliği Bölümlerinde öğrenim gören öğrencilere yönelik konferans düzenlendi. Makina Mühendisleri Odası, GAÜN Makina ve Endüstri Mühendisliği Bölümü birlikteliğinde ve MMO Öğrenci Üye Komisyonu organizesinde düzenlenen konferansa yaklaşık 150 öğrenci katıldı.

MMO Gaziantep Şube Başkanı Başar KÜÇÜKPARMAK tarafından yönetilen konferansa, Rektör Yardımcısı ve End. Müh. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Türkay DERELİ, Mak. Müh. Bölümü Başkanı Prof. Dr. Canan DÜLGER, Mak. Müh. Yunus AKSOY, End. Müh. İlker DEMİRER ve Mak. Müh. Bölümü 2. Sınıf Öğrencisi Gülden CİHANGİR konuşmacı olarak katıldılar.

Konferansta, Makina Mühendisleri Odası, çalışma ilkeleri, faaliyetleri, öğrenci üyelere yönelik yapılan etkinlikler ile makina ve endüstri mühendisliği disiplinlerinin tanıtımı, çalışma alanları ve koşulları anlatıldı. Öğrencilerin kendilerini nasıl yetiştirmeleri gerektiği, okullarında aldıkları teorik eğitimin, pratik ve uygulama ile destekleyerek mesleki gelişimlerini nasıl tamamlamaları gerektiği, yaz stajlarının önemi vb. konularda tecrübeli mühendisler tarafından mesleki deneyimler anlatıldı ve forum kısmında soru cevap şeklinde konferans tamamlandı.

Konferans sonrasında ise MMO Öğrenci Üye Komisyonu Odasının açılışı gerçekleştirildi. MMO Öğrenci Üyelerinin toplantı, söyleşi, seminer, eğitim vb. faaliyet ve etkinliklerinin gerçekleştirilebileceği, Oda - Öğrenci Üye ilişkilerinin güçlendirilmesi için, GAÜN Makina Mühendisliği Bölümü tarafından tahsis edilen Odanın açılışı, MMO Gaziantep Şube Başkanı Başar KÜÇÜKPARMAK, Rektör Yardımcısı ve End. Müh. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Türkay DERELİ, Mak. Müh. Bölümü Başkanı Prof. Dr. Canan DÜLGER tarafından yapıldı.