ÜCRETSİZ LPG KONTROLLERİ TARSUS TEMSİLCİLİĞİMİZDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Mersin Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

18 Kasım 2008

MMO ve Aygaz işbirliği ile düzenlenen Ücretsiz LPG Kontrolleri 17 Kasım Pazartesi günü Tarsus Temsilciliğimizde gerçekleştirildi.

 MMO ve Aygaz işbirliği ile düzenlenen Ücretsiz LPG Kontrolleri 17 Kasım Pazartesi günü Tarsus Temsilciliğimizde gerçekleştirildi. 49 adet aracın ücretsiz LPG kontrolü ve bilgisayarlı ayarları yapıldı. Tarsus Temsilcilik Yürütme  Kurulu Başkanı Hakan GÜNGÖR‘ ün konu ile ilgili  açıklaması aşağıdaki şekildedir.

Makina Mühendisleri Odası olarak mesleğimizle ilgili alanlarda meydana gelen gelişmelerin ve yeni uygulamaların tanıtılması, halkımızın ve ülkemizin çıkarları doğrultusunda kullanılmasını sağlamak başlıca görevlerimiz arasında yer almaktadır.
Makina Mühendisleri Odası ve Aygaz firması teknik işbirliği yaparak ve Tarsus Belediye sininde desteğini alarak bu gün burada gerçekleştireceğimiz ücretsiz LPG' li araç kontrolü ve ayarı etkinliğimizde LPG' li araçları kontrolden geçirmeyi, araç kullanıcılarını bilgilendirmeyi ve bu konudaki endişeleri ortadan kaldırmak istiyoruz.
Bu etkinliği birlikte düzenlediğimiz Aygaz Firmasına, Tarsus Belediyesine ve ilgi gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.(17.11.2008)

                                       HAKAN GÜNGÖR
                    Makina Mühendisleri Odası Tarsus Temsilciliği
                                  Yürütme Kurulu Başkanı