Sekreterler-Saymanlar İlk Toplantısına katıldık.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Mersin Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

04 Haziran 2012

44.Dönem Oda ve Şube Yönetim Kurulu Sekreter ve Sayman üyeler toplantılarının ilki 31 Mayıs 2012 tarihinde Oda Merkezi'nde yapıldı. Toplantıya Şube Yönetim Kurulu Sekreteri Birol TEKELİ ve Şube Müdürü Ayşe KARACA katıldı.

44.Dönem Sekreter Sayman toplantısı Odamızın Kanun Hükmündeki Kararnamelerle siyasi iktidar tarafından Oda Üye ve Kamusal Niteliğinin yeniden yapılandırılmaya çalışıldığı  bir dönemde Odanın Kamusal niteliği ve bu kapsamda yürüttüğü tüm faaliyetlerin değerlendirildiği ve bu süreçte Oda örgütlü üyesi ile birlikte tüm alanlarda  kamusal denetime kamusal uygulamalara sahip çıkılması ve sürecin dinamiklerinin tespiti ana maddesiyle toplanmıştır. Bu genel çerçeve içerisinde; Kriz ve krizin sonuçlarına ilişkin alınacak tedbirler, Örgütsel İşleyiş ve Hizmet birimlerinin oluşturulması, Oda Mali durumunun değerlendirilmesi ve önümüzdeki döneme ilişki eğilimlerin tespiti, Personel durumu ve Oda Personel Politikası üzerine görüşler, Örgüt içi toplantılar ile Önümüzdeki dönem yapılacak Kongre Kurultay ve Sempozyum çalışmaları, Oda Komisyonlar, Çalışma Guruplarının belirlenmesi, Oda üye ilişkileri, aidat,işsiz mühendisler vb. uygulamalarda  Üye Odaklı çözüm önerileri, Oda yayınları ve önümüzdeki dönem ihtiyaçlarının belirlenmesi, PBK ve MİEM kapsamında verilen eğitimler ve yeni uzmanlık alanlarının geliştirilmesi ve bu kapsamdaki ikincil mevzuat çalışmalarına hız verilmesi, Akreditasyon ve Onaylanmış Kuruluş çalışmaları değerlendirilerek alınan Şube sekreter Sayman kararlarının OYK`ya sunulmasına karar verilmiştir.