4+4+4 Kesintili Eğitim Sistemine Karşı Yürüyüş yapıldı.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Mersin Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

16 Mart 2012

DİSK, KESK, TMMOB ve TTB tarafından ortaklaşa olarak düzenlenen 4+4+4 yasa teklifine karşı "Okulumuza, çocuklarımıza ve geleceğimize sahip çıkıyoruz" sloganıyla Mersin Eğitim-Sen Binası önünde toplanılarak Taş Bina önüne kadar yürüyüş yapıldı ve Taş Bina önünde Eğitim-Sen tarafından basın açıklaması yapıldı.

15 Mart 2012 tarihinde düzenlenen, bir çok sivil kuruluş ve partinin de destek verdiği eylemde, Üyelerimiz, Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve çalışanlarımızla yer aldık.

Eğitim alanını ticarileştirme ve gericileştirme uygulamalarının son hamlesi olan 4+4+4 Kanun Teklifine karşı, "çocuk gelinler istemiyoruz", "çocuk işçiliğine son", "parasız, demokratik, laik, bilimsel eğitim" sloganlarıyla başlayan ortak basın açıklaması yapıldı.