3. Soli Güneş Festivali başladı.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Mersin Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

28 Haziran 2012

3. Soli Güneş Festivalinin Birinci Günü27 Haziran 2012 tarihinde çeşitli etkinliklerleve konserlerle gerçekleştirildi. Tüm Mersinliler, Mezitli Belediyesi ve Sakinleri, Makina Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Alper TURNA, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üyelerimiz ile gerçekleşen konserlerde eğlendik.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve üç gün boyunca devam edecek olan Mezitli 3. Soli Güneş Festivali, Mersin Büyükşehir Belediyesi Bandosu eşliğinde, Mezitli Belediye binası önünden, festival alanına kadar kortej yürüyüşüyle başladı. Festival alanı önünde halk oyunları ekibinin gösterisinden sonra festival alanına geçildi. Festival alanında ki kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarına ait stantlar ziyaret edildi.

Mersin Devlet Opera ve Balesi sanatçıları tarafından seslendirilen, sevilen türkülerin yanı sıra, dünyaca ünlü çeşitli şarkıların yer aldığı konser saat 20.30'da başladı. Mersin Devlet Opera ve Balesi sanatçılarının konserinden sonra sahneye çıkan sevilen rock sanatçısı Kıraç, slow ve hareketli parçalarıyla izleyicilere kimi zaman duygulu kimi zamanda coşkulu anlar yaşattı. Konser öncesi yağan şiddetli yağmura rağmen katılımın oldukça yoğun olduğu görüldü. Yaklaşık otuz bin kişi konser alanına sığmadı.