ODAMIZIN YENİ COVİD-19 TEDBİRLERİ DUYURUSU

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kocaeli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

25 Ağustos 2021

 

Sayın Üyemiz,

2. yılına doğru ilerlediğimiz COVİD-19 pandemisi nedeniyle zor günlerin içerisindeyiz. Hem sosyal hem de iş yaşantılarımızda daha önce hiç olmadığı kadar büyük kısıtlamalara gittiğimiz bir dönem yaşadık. Bu süreçte birçok üyemizi de pandemi nedeniyle kaybettik. Örgütümüze, ailelerine, yakınlarına, sevenlerine baş sağlığı diliyor, anıları önünde saygıyla eğiliyoruz. 

Pandemi nedeniyle çalışma düzenimizde birçok değişikliğe gittik. Dönüşümlü ve evden çalışma gibi uygulamalar bu süreçte hayatımıza girdi. Siz üyelerimize vermiş olduğumuz hizmetlerin aksamaması için birçok hizmetimizi uzaktan vermeye başladık. Bu süreçte düzenlediğimiz çevrimiçi eğitim ve seminerlerimize binlerce üyemiz katılım sağladı.

Son dönemde dünya çapında aşılama süreçlerinin hızlanması ve toplumda yaygınlaşmasıyla beraber pandemide yeni bir evreye adım atmış bulunmaktayız. Eylül ayında ülke geneli tüm Oda birimlerimizde yüz yüze hizmet vermeye yeniden başlıyoruz. Bu çerçevede Oda binalarına girişlerde bazı kuralların getirilmesi de hepimizin sağlığını korumamız açısından önem taşımaktadır.

Bu çerçevede ziyaretçilerimizden 15 Eylül 2021 tarihi itibariyle aşı kartına sahip olmaları, son 48 saat içerisinde yapılmış negatif PCR test sonucu veya son 6 ay içerisinde COVİD-19 hastalığı geçirdiklerini tebliğ etmeleri talep edilecektir. Söz konusu şartları sağlamayan üyelerimize yönelik hizmetlerimiz online olarak devam edecektir.

Aşılanma sürecinin toplumun çoğunluğuna yayılmasıyla beraber pandemiden kurtulacağımıza inanıyoruz.
Maskesiz ve virüsün olmadığı sağlıklı günlerde görüşmek üzere...

Saygılarımızla,