KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK&MİMARLIK GÜNLERİ TAMAMLANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kocaeli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

27 Mayıs 2014

Öğrenci Üye Komisyonları tarafından bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Kocaeli Üniversitesi Mühendislik&Mimarlık Günleri 26-27-28-29 Mayıs 2014 tarihlerinde "Sermayenin Nesnesi Değil, Toplumun Öznesi Olmaya Geliyoruz" temasıyla Mühendislik Fakültesinde gerçekleştirildi

 Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği`ne bağlı meslek odaları Öğrenci Üye Komisyonları tarafından bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Kocaeli Üniversitesi Mühendislik&Mimarlık Günleri 26-27-28-29 Mayıs 2014 tarihlerinde "Sermayenin Nesnesi Değil, Toplumun Öznesi Olmaya Geliyoruz" temasıyla Mühendislik Fakültesinde gerçekleştirildi.
 
Mühendisin Toplumdaki Yeri ve Demokrasi, Meslekte Cinsiyet Eşitsizliği, Mizah, İş Yaşamı ve Mobbing, İSG ve İş Cinayetleri konularının işleneceği; forum, belgesel gösterimi ve teknik panellerin düzenlendiği V. Mühendislik ve Mimarlık Günlerine öğrencilerin katılımı yoğun olarak gerçekleşti.