20-22 NİSAN 2022 TMMOB AFET SEMZOYUMU

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kocaeli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

07 Nisan 2022 - 22 Nisan 2022

20 – 22 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek sempozyumda Afet Politikalarının, “Ülkemizdeki doğa olaylarının afete yol açmasını engellemek için atılması gereken adımlar ile zarar azaltma, afetlere hazırlık, müdahale ve dayanışma konularında örgütlülüğü geliştirme” amacı doğrultusunda ele alınması hedeflenmektedir.

Birliğimiz tarafından 20-22 Nisan 2022 tarihlerinde Ankara’da, TMMOB Makina Mühendisleri Odası Eğitim ve Kültür Merkezinde (Kocatepe Mahallesi Selanik Caddesi No:76 Çankaya/ANKARA) gerçekleştirilecek olan TMMOB Afet Sempozyumumuzda “Ülkemizdeki doğa olaylarının afete yol açmasını engellemek için atılması gereken adımlar ile zarar azaltma, afetlere hazırlık, müdahale ve dayanışma konularında örgütlülüğü geliştirme” amaçları doğrultusunda Afet Politikaları ele alınacaktır. 

Üç gün boyunca iki salonda eş zamanlı/paralel oturumlarla planlanan Sempozyumda A Salonundaki oturumlar yüz yüze ve çevrimiçi katılım ile sürdürülürken B Salonu oturumları bütünüyle çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

Afet Sempozyumu'nda A Salonunu çevrimiçi izlemek için YouTube kanalımız, (https://www.youtube.com/c/TMMOB1954) B Salonunu izlemek için ise kayıt yaptıran katılımcılara gönderilecek webinar bağlantısı kullanılacaktır.

Sempozyum hakkında detaylı bilgi için  https://afetsempozyumu.org/ adresini ziyaret edebilirsini. 

Kayıt Linki: http://mmo.kim/l6ye

Sempozyum Programı: https://afetsempozyumu.org/program/#dearflip-df_344/1/