ŞUBEMİZDE BAŞKANLIK DEVİR TESLİM TÖRENİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kayseri Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

21 Kasım 2006

Sayın Prof. Dr. Mustafa İLBAŞ'ın Yozgat Bozok Üniversitesine rektör yardımcısı olarak atanmasından sonra Şube Başkanlığı görevinden 13 Kasım 2006 tarihi itibariyle istifa etmişti. Bundan sonra 14 Kasım 2006 tarihinde Şube Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında Şube Başkanlığı görevine Şube Sekreteri görevinde bulunan Ali ALKAN getirilirken, Şube Sekreterliği görevine Ümit ÖZER getirildi.

Sayın Prof. Dr. Mustafa İLBAŞ'ın Yozgat Bozok Üniversitesine rektör yardımcısı olarak atanmasından sonra Şube Başkanlığı görevinden 13 Kasım 2006 tarihi itibariyle istifa etmişti. Bundan sonra 14 Kasım 2006 tarihinde Şube Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında Şube Başkanlığı görevine Şube Sekreteri görevinde bulunan Ali ALKAN getirilirken, Şube Sekreterliği görevine Ümit ÖZER getirildi. 20 Kasım 2006 tarihinde Şube konferans Salonunda Danışma Kurulunun da hazır bulunduğu toplantıda Prof. Dr. Mustafa İLBAŞ tarafından başkanlık görevi Ali ALKAN'a devredildi.

 

Şube başkanı Ali ALKAN, Şube Kurucu üyesi ve 9 yıldır Şube başkanı olarak verdiği üstün hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaketini sundu.

ALKAN,"Odamızın kuruluşunda emeği olan temsilcilikten bölge temsilciliğine, bölge temsilciliğinden de şubeye dönüşmesinde büyük katkısı olan ve hiçbir zaman emeğini esirgemeyen Mazhar GÜNDOĞ Bey ve yönetim kurulu üyelerine, bugüne kadar odamıza hep destek olan, her zaman katkı sağlayan diğer başkanlarıma ve yönetim kurulu üyelerime teşekkür ederim.

Kıymetli hocam sayın Prof. Dr. Mustafa İLBAŞ'ın şahsımda her zaman yeri farklı olmuştur. Çünkü öğrenciliğimden bugüne kadar bizlere hep destek olmuştur. Kendisine hem şahsıma, hem de odamıza sağladığı büyük katkılardan ve yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ederim.

Almış olduğumuz bu görevi yönetim kurulumuzla birlikte layıkıyla yerine getirip MMO Kayseri Şubesini daha iyi yerlere taşıyacağız. Bugüne kadar şubemizin bir misyonu ve vizyonu olmuştur. Bundan sonrada bu misyonun bilincinde olan kişiler olarak sizlerinde katkılarıyla vatanımıza ve milletimize hayırlı işler yapacağız. Hepinize katılımlarından dolayı teşekkür ederim."diyerek sözlerini tamamladı.