Şube Başkanımızdan Ramazan Bayramı Mesajı

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kayseri Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

02 Nisan 2022

Ramazan ayı, Kur’an-ı Kerim’de adı geçen tek aydır. Onu değerli ve ayrıcalıklı kılan, en önemli özelliği, yüce Rabbimizin ifadesiyle insanlığa gönderilen son rehber kitap Kur’an-ı Kerim’in bu ayda indirilmesi ve O kitabın indirildiği gece olan bin aydan daha hayırlı Kadir gecesinin bu ayda olmasıdır. Rahmet, bereket ve af kapılarının sonuna kadar açıldığı Ramazan ayı, sadece oruç ibadetiyle sınırlı kalmayıp, nafile ibadetleriyle de paylaşmayı, yardımlaşmayı, muhabbeti, sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü herkese öğütler. Bu fırsatı iyi değerlendirerek, imanının gereğini en güzel şekilde yerine getirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Ramazan ayının milletimize, İslam âlemine ve insanlığa barış, sevgi ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim...