SANAYİ VE TİCARET İL MÜDÜRLÜĞÜ VE TSE YETKİLİLERİ İLE BİRLİKTE TOPLANTI YAPTIK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kayseri Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

18 Şubat 2009

24 Ocak 2009 tarihinde Şube Başkanı Ali ALKAN, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Kamil AKÇADIRCI, Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü Şube Müdürü Okan ŞAHİN, TSE Belgelendirme Müdürü Necati KARAHAN ve TSE Laboratuarlar Müdürü Zafer DİLCİ ile toplantı yaptı.

Toplantıda, Şube Başkanı Ali ALKAN üç kurumu ilgilendiren konular içerisinde olan asansörler ve kazanların periyodik kontrollerinin denetimlerinin yaptırılması için ortak hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

Şube Başkanı Ali ALKAN belediyelerle görüşüldüğünü fakat problemlerin çözülmediğini anlattı. Diğer kurum yetkilileri ise denetim yetkisi olan kurumlarla tekrar görüşülerek, halkımızın can ve mal güvenliğini etkileyen ve risk olacak etkenlerin tespit edilip, tedbirlerinin alınmasının önemli olduğunu belirttiler.

Yine üç kurum yetkilileri, sorumlulukları içerisinde olan LPG dönüşümü, LPG istasyonları, araç tadilat gibi konularla ilgili görüştü.

Bu konularla ilgili, kurumlar kendi bünyesinde çalışmalar yapıp, bir dahaki toplantıda tekrar görüşmeye karar verdi.