WIN FUARLARINA ŞUBEMİZDEN 123 ÜYEMİZ KATILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

03 Mart 2010

İstanbul Beylikdüzü Tüyap Kongre ve Fuar Merkezinde gerçekleşen Win Fuarlarının 1. Fazzına 5 Şubat'ta Şubemizden bir araçla 38 üyemiz; 25 Şubat'taki 2. fazzına ise yine Şubemizden hareket eden iki araçla 75 üyemiz katıldı.

4 - 7 Şubat ve 25 - 28 Şubat 2010 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde iki faz halinde düzenlenen WIN - World of Industry 2010 iki fazda toplam 84 ülkeden 116.965 ziyaretçiyi (WIN 1: 65 ülkeden 44.057, WIN 2 ise 71 ülkeden 72.908 kişi) ağırladı. Hannover Messe Bileşim Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen fuarda 26 ülkeden 1106 katılımcı ve 739 alt katılımcı üretim teknolojilerindeki en son yeniliklerin yanı sıra binlerce ürün, hizmet ve markayı ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Şubemizden de I. Ve II. Faz için toplam üç araçla 123 üyemiz WIN Fuarlarına katılım sağladı.

WIN Fuarları'nın 1. Fazı'nını oluşturan makina imalatı, kaynak teknolojileri, yüzey işleme, yan sanayi ve taşımacılık - lojistik sektörlerinde Anadolu'da faaliyet gösteren işletme sahipleri ve profesyoneller de ulaşım masrafları organizatör tarafından karşılanarak fuarı ziyaret etme imkanı buldu. Bu özel program kapsamında 1. Fazda Türkiye'nin 13 farklı şehrinden toplam 1.125, 2. Fazda da 24 farklı şehirden 2.385 sanayici fuarı ziyaret etti.

Geçtiğimiz yıllara göre 1. fazda %21, ikinci fazda ise %13 daha fazla uluslararası ziyaretçiye ev sahipliği yapan fuarda 19 ülkeden satın alma heyetleri "Uluslararası İş Birliği Günleri" kapsamında üç gün boyunca katılımcılarla birebir görüşmeler yapma imkanı buldu. 'Hosted Buyer Programı' programı kapsamında ve T.C. Dış Ticaret Müsteşarlığı işbirliği ile Ürdün, İran, Irak, Suriye, Etiyopya, Fas, Cezayir, Tunus, Afganistan, Kazakistan, Kırgızistan, Azerbaycan, Makedonya, Romanya, Rusya, Arnavutluk, Ukrayna ve Mısır'dan gelen iş heyetlerinin yanı sıra IHK Niederrhein aracılığıyla Almanya'dan gelen iş adamları da katılımcı ve ziyaretçilerle yüz yüze görüşmeler gerçekleştirdiler. Ayrıca Avrupa İşletmeler Ağı İstanbul (KOSGEB, ISO, Sabancı Üniversitesi) da fuarın 2. fazında uluslararası bir eşleştirme etkinliği organize etti.

WIN Fuarları'na stand açarak katılan uluslararası firmaların ülkeleri şu şekilde sıralanıyor: Avusturya, Almanya, Belçika, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Çin, Fransa, Güney Kore, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İran, İspanya, İtalya, Japonya, Kanada, Makedonya, Mısır, Pakistan, Polonya, Romanya, Rusya, Tayvan, Türkiye, Ukrayna, Yunanistan. Fuarda bireysel katılımların ve uluslararası pavilyonun yanı sıra 1. Fazda Almanya, Romanya ve İngiltere, 2. Fazda ise Almanya ve İtalya ülke katılımı gerçekleştirdi.

"Avrasya İş Ortağı" Japonya

Türkiye'de Japon yılı olarak kutlanan 2010 yılında, WIN Fuarları'nın "Avrasya İş Ortağı" da Japonya oldu. Fuarın her iki fazında toplam 80 Japon markası sergilendi ve Japon Dış Ticaret Teşkilatı - JETRO'nun fuayede yer alan standı sayesinde Japonya ile ticari ilişkiler konusunda katılımcı ve ziyaretçiler bilgilenme imkanı buldu.

Endüstriyel Etkinlikler Zirvesi

"Endüstriyel Etkinlikler Zirvesi" bu yıl yine endüstri uzmanlarını, lider işadamlarını, politikacıları, bilim adamlarını, akademisyenleri ve gazetecileri bir araya getirdi.