ŞUBEMİZİN "ETKİLİ ANNE EĞİTİMİ" TAMAMLANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

10 Haziran 2008

Şubemizce üyelerimize ve eşlerine yönelik ücretsiz düzenlenen "Etkili Anne Eğitimi" 9 Haziran'da tamamlandı.

Şubemizce üyelerimize ve eşlerine yönelik ücretsiz düzenlenen "Etkili Anne Eğitimi" 9 Haziran'da tamamlandı. Eğitime katılan 16 üyemiz ve yakınları, eşleri ve çocuklarıyla birlikte Özel Günler Salonunda 30'a yakın kişinin katılımıyla düzenledikleri yemekte katılım belgelerini aldılar. Kursiyerlere katılım belgelerini Yönetim Kurulu Sayman üyemiz Özgür Yalçınkaya ve eğitmen Ahmet Özdem'le birlikte verdiler. Kursiyerler arasında daha önce "Baba Destek Programına" katılanların eşleri, yeni anne olanlar ve 2-12 yaş arasında çocuk sahibi anneler bulunuyor. Anneler ve babalar, kurslardan çok yararlandıklarını belirterek, Odamıza teşekkür ettiler. Üniversite eğitimi de almanın kendi başına etkili birer anne ve baba olmaya yetmediğini belirten kursiyerler, tüm anne ve babaları bu alanda kendilerini geliştirmeye ve eğitim olanaklarını değerlendirmeye çağırdılar.