ŞUBEMİZ, TURGUTLU’DA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

27 Ekim 2022

Şubemiz, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Şubemiz, 27 Ekim 2022 tarihinde Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi’nde Makine, Mekatronik ve Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümlerinden öğrencilerle bir araya geldi. Fakültenin Turgutlu’da bulunan binasında Şubemiz tarafından düzenlenen Oda ve meslek tanıtımı etkinliğinde Şubemiz Yönetim Kurulu Sekreteri Evrim Aksoy tarafından Oda ve öğrenci üyelik, Şubemiz Teknik Görevlisi Kaynak Mühendisi ve Makine Yüksek Mühendisi Volkan Erdem tarafından kaynaklı imalat yöntemleri ve tahribatlı- tahribatsız muayene metotları ve üyemiz Makine Mühendisi Ünal Özturkut tarafından güncel enerji üretim sistemleri konularında bilgilendirmede bulunuldu. Ayrıca, bu konulara ilişkin öğrencilerden gelen sorular yanıtlandı. Bunun yanı sıra fakültede açılan bir stant ile de öğrencilere Oda ve Şube faaliyetlerine ilişkin bilgi verildi.