SOMA’DAKİ ÜYELERİMİZLE ONUR YILI ETKİNLİĞİNDE BULUŞTUK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

09 Aralık 2022

Şubemiz tarafından 8 Aralık 2022 tarihinde Soma’da düzenlenen etkinlikte onur yıllarını dolduran üyelerimize plaket ve sertifikaları takdim edildi.

Şubemiz tarafından Manisa'nın Soma ilçesinde bir tören düzenlenerek meslekte 25, 40, 50 ve 60. yıllarını dolduran üyelerimize plaketleri, 5, 10, 15 ve 20. yıllarını dolduran üyelerimize ise sertifikaları takdim edildi. Ege Linyit İşletmeleri Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen etkinlikte Soma İlçe Temsilciliğimize bağlı Oda üyeleri ve yakınları ile Şubemiz Yönetim Kurulu üyeleri bir araya gelirken, etkinlik Şubemiz Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Evrim Aksoy’un konuşması ile başladı. Aksoy konuşmasında, meslekte onur yılı etkinliklerinin önemine vurgu yaparak, “Meslekte Onur Yılı Etkinliğimiz, uzun yıllardır sürdürdüğümüz ve hayatını bu mesleğe adamış olan meslektaşlarımızın, hayat kargaşasında unuttukları zamanı hatırlatmak için düzenlenen ve bizi en çok heyecanlandıran etkinliktir” şeklinde konuştu. Bu yıl, meslekte 25, 40, 50 ve 60. onur yıllarını dolduran üyelerin yanında 5, 10, 15 ve 20. yıllarını dolduran üyelere de sertifika sunulduğunu ifade eden Aksoy, “Daha fazla üyemizle bir araya gelerek itibarsızlaştırılan, değersizleştirilen mesleğimizin önemini hatırlatmak amacıyla aldığımız karar doğrultusunda hem meslekte 5-10-15-20. yıllarını dolduran üyelerimize onur yılı sertifikalarını takdim ediyor, hem de onur yılı etkinliklerimizi il ve ilçe temsilciliklerimizde de gerçekleştiriyoruz” dedi.

Aksoy’un konuşmasının ardından onur yılı plaket ve sertifika törenine geçilirken, üyelerimize plaket ve sertifikalarını Şube Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Soma İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu üyeleri tarafından takdim edildi.