MMO MANİSA İL TEMSİLCİLİĞİMİZ TARİHİ YAPIYI RESTORE EDEREK ÜYELERİMİZİN HİZMETİNE SUNACAK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

26 Kasım 2008

Makina Mühendisleri Odası Manisa İl Temsilciliği, Manisa Belediyesi ve Özel İdare işbirliğiyle restore edilelerek MMO Hizmet Binası ve Halka Açık Sosyal Tesis olarak hizmet verecek tarihi bina için 25 Kasım 2008 tarihinde belediye binasında tarafların katılımıyla protokol imzalandı.

Makina Mühendisleri Odası Manisa İl Temsilciliği, Manisa Belediyesi ve Özel İdare işbirliğiyle restore edilelerek MMO Hizmet Binası ve Halka Açık Sosyal Tesis olarak hizmet verecek tarihi bina için 25 Kasım 2008 tarihinde belediye binasında tarafların katılımıyla protokol imzalandı. İmza törenine MMO Manisa İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Hakkı Bayraktar, Şubemizden Yönetim Kurulu Sekreteri Melih Yalçın, Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar ve Özel İdare Genel Sekreteri Serdar Bulut katıldılar.

Manisa Belediyesi'nin tarihi binaları toplumun hizmetine kazandırmaya yönelik çalışmalarından olan 2. Anafartalar Mahallesi İstasyon civarında, Tekel Tütün Fabrikası yanındaki toplam 280 m2 kapalı alana sahip tarihi binanın MMO Manisa İl Temsilciliği hizmet binası ve sosyal tesis olarak restorasyon imza törenininde Hakkı Bayraktar bu projenin şehir merkezini sadece bir bölgede toplamak yerine şehrin geneline yayılması anlamında da önemli bir işlevi yerine getirceğini ifade etti. Bayraktar "Amacımız mülkü belediyemize ait olan bu yapının Valilik ve Belediyemiz ile birlikte altyapısını oluşturarak şehrimize kazandırmak;  üyelerimizin ve Manisalıların hizmetine sunmaktır. Toplam 800 bin ytl'ye mal olacak projenin 6 ayda tamamlanmasını hedeflemekteyiz" dedi.

Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar "Böylece tarihi yapıların onarılarak yaşatılması yönündeki hedeflerimizden bir tanesi daha gerçekleşmiş olacak. Bu yapılar ve yanında belediyemizce düzenlenecek park alanı, tarihi istasyon ile birlikte üniversite öğrencilerininde faydalanabileceği sosyal bir alan olarak semtimize değer katacaktır" dedi.