EZBER DIŞI SÖYLEŞİLER 6 MART'TA TEKEL İŞÇİLERİ İLE SÜRÜYOR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

03 Mart 2010

Şubemiz, ülkemizin gündemini oluşturan konularda, basında ve resmi söylemlerde yer almayan, gösterilenin ardındaki gerçeği ortaya koymayı, tartışmayı amaçlayan ve bu yolla ülkemizi, toplumumuzu ve dünyamızı daha doğru değerlendirmemize katkıda bulunmak amacıyla konusunda uzman araştırmacıları davet ederek gerçekleştirdiği "Ezber Dışı Söyleşi"lerine 25. Çalışma Döneminde de devam ediyor. 6 Mart'ta Tekel İşçileri "TEKEL işçileri, TEKEL gerçeğini anlatıyor " başlıklı bir söyleşiyle Şubemizin konuğu olacak.

Toplumumuzun uzun süredir maruz kaldığı depolitizasyon sürecinde "politika" ve düşünce sahneden çekilmiş, yerini şiddet ve ezbere davranışlar almış görünüyor.  Böylesi bir ortamda düşünceye, diyaloga ve politikaya yaşam alanı açılmasına katkıda bulunmak amacıyla Şubemizce 2007 yılında başlatılan "Ezber Dışı Söyleşiler" büyük ilgi görmüş ve bir izleyici kitlesi oluşturmuştur. Vatandaşlarımızın gündelik yaşamında sıkça karşılaştığı konu ve kavramlar üzerine doğru ve bilimsel bir tartışma ortamı yaratılmasına katkıda bulunacak bu söyleşilere yeni çalışma döneminde de devam etmek istiyoruz.

Bu dönemin ilk Ezber Dışı Söyleşi konuğu Tekel işçileri 6 Mart 2010, Cumartesi günü saat 14.00'te Tepekule'de bizimle olacak. Tekel işçileri "TEKEL işçileri, TEKEL gerçeğini anlatıyor" başlığında bir konuşma yapacak. Söyleşi üyelerimize ve katılmak isteyenlere açıktır.

EZBER DIŞI SÖYLEŞİLER -  No: 18

TEKEL işçileri, TEKEL gerçeğini anlatıyor

Konuşmacılar :

Erdal Karaca

Metin Uslu

Şerife Demir

Tarih : 6 Mart 2010, Cumartesi

Saat : 14.00

Yer : MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi  Ege Salonu Anadolu Cd. No: 40 Bayraklı - İzmir

KATILIM ÜCRETSİZDİR