DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNDEN 504 MÜHENDİS MEZUN OLDU

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

13 Temmuz 2009

Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezuniyet töreni 9 Temmuz'da Fuar Açıkhava Tiyatrosunda yapıldı. Makina Mühendisliği Bölümünde Osman Arda Göçmen bölüm birincisi, Deniz Bekar bölüm ikincisi, Önder Gayretli ise bölüm üçüncüsü oldular. DEÜ Endüstri Mühendisliği Bölümünde ilk üç dereceyi de kız öğrenciler paylaştı. Endüstri Mühendisliği bölüm birincisi Mine Durdu, bölüm ikincisi Nezihe Aktaş ve bölüm üçüncüsü Mualla Gonca oldular.

Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezuniyet töreni 9 Temmuz‘da Fuar Açıkhava Tiyatrosunda yapıldı. Mezuniyet töreninde aileler ve öğrenciler yaşamlarının en sevinçli anlarından birini yaşadılar.

Törene Şubemizi temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özsakarya katıldı. Tören Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden fakülte birincisi olarak mezun olan Etem Deniz‘in konuşmasıyla başladı. Etem Deniz meslek sorunluluğunu aydın sorumluluğuyla birleştirerek daha güzel bir ülke için çalışacaklarını ifade etti.

Fakülte ikinciliğini Bilgisayar Bölümünden Buğra Kocatürk, üçüncülüğünü ise Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünden Serkan Kaya aldılar.

Makina Mühendisliği Bölümünde Osman Arda Göçmen bölüm birincisi, Deniz Bekar bölüm ikincisi, Önder Gayretli ise bölüm üçüncüsü oldular. DEÜ Endüstri Mühendisliği Bölümünde ilk üç dereceyi de kız öğrenciler paylaştı. Endüstri Mühendisliği bölüm birincisi Mine Durdu, bölüm ikincisi Nezihe Aktaş ve bölüm üçüncüsü Mualla Gonca oldular. Şube YK Başkanı Mehmet Özsakarya, dereceye giren endüstri ve makina mühendisliği öğrencilerine Şubemiz adına kutlama plaketlerini ve armağanlarını verdi. 

Törende DEÜ Mezunları Derneği adına Hakan Tolungüç, DEÜ Dış danışmanları adına Nezih Öztüre, TMMOB İKK Sekreteri Ferdan Çiftçi, EBSO YK Başkan Yardımcısı İbrahim Gökçeoğlu, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ercüment Yalçın ve Rektör Prof. Dr. Mehmet Füzün birer konuşma yaptılar.

TMMOB İKK Sekreteri  Ferdan Çiftçi mezun olan öğrencileri, onlara emek veren aileleri ve öğretim kadrosunu kutlayarak özetle şunları söyledi: "Öğrencilik sürecinizde okulunuz ve aileniz yanınızdaydı, meslek yaşamınız boyunca ise meslek örgütünüz sizlerle birlikte olacak. Yaşam boyu meslek içi eğitiminizde, mesleğinizle ilgili her türlü konuda Odanız size destek verecektir. Sizlerden de oda çalışmalarına katkı ve katılım isteyecektir. TMMOB‘ne bağlı 23 meslek odası bulunmaktadır. Bu odaların üye sayısı 400‘i bulmaktadır. TMMOB odaları mesleki çalışmalarının yanında demokratik katılım mekanizmalarını güçlü bir şekilde kurmuş kurumsal yapısıyla ülkemizin en önemli demokratik meslek kuruluşlarından biridir. Sizleri en kısa zamanda, birlikte üreten, birlikte yöneten, meslek ve meslektaş haklarının yanı sıra toplumun ortak çıkarlarını savunan odalarınıza üye olmaya davet ediyorum."