YENİ YIL KUTLAMASI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

01 Ocak 2006

2006 yılı;Emeğin en yüce değer olarak kabul edildiği, Bilimin insanlık yararına sunulduğu, Savaşa karşı barışı ve halkların kardeşliğinin savunulduğu ve hayata geçtiği, IMF / DB uygulamalarına karşı...

2006 yılı;

Emeğin en yüce değer olarak kabul edildiği, Bilimin insanlık yararına sunulduğu, Savaşa karşı barışı ve halkların kardeşliğinin savunulduğu ve hayata geçtiği, IMF / DB uygulamalarına karşı halkın çıkarlarının gözetildiği, İnsan hak ve özgürlüklerin esas alındığı, meslek alanlarımızda kamu çıkarlarını gözeten çalışmaların yürütüldüğü, Bağımsız Demokratik Türkiye mücadelesinin yükseldiği, Rant ekonomisine karşı üretim ekonomisinin uygulandığı, kısacası özgürlük, eşitlik, barış, mutluluk ve refah dolu bir yıl olsun.

Yeni Yılınızı sağlık ve başarı dilekleriyle kutlarız. Tüm üyelerimizi 3 Ocak 2006 Salı günü saat 19:30‘da Şube Binası‘nda yapacağımız yeni yıl kokteyline bekleriz.