VEFAT

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

27 Şubat 2008

1953 doğumlu olan N. YANIÇ, ilk orta ve lise öğrenimini Gaziantep'te tamamlayarak, 1980 yılında Adana Mühendislik Bilimleri Fakültesinden mezun olmuştu.

1953 doğumlu olan N. YANIÇ, ilk orta ve lise öğrenimini Gaziantep‘te tamamlayarak, 1980 yılında Adana Mühendislik Bilimleri Fakültesinden mezun olmuştu.

1981 yılından itibaren Serbest Mühendis Müşavir olarak çalışan N. YANIÇ, sırası ile GLOBALİN İnşaat, NE-YA İnşaat, YALÇIN İnş, ANASSA Asansörleri ve son olarak SİSTEM Otogaz firmalarında, Isıtma Tesisatı, Sıhhi Tesisat, Asansör ve Otogaz konularında proje ve uygulama hizmetleri yapmıştır.

1981 yılında Oda üyesi olan N. YANIÇ,

Odamızda, 1998 - 1999 yıllarında Şube Yönetim Kurulu Üyeliği, 2000 - 2001 yıllarında Şube Sekreterliği ve TMMOB Gaziantep İKK Sekreterliği, 2002 - 2003 yıllarında Şube Başkan Vekilliği, 2004 - 2005 yıllarında Şube Yönetim Kurulu Üyeliği, 2006 - 2007 yıllarında ise Şube Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuştur.

Üniversitedeki gençlik yıllarından itibaren demokrasi mücadelesinin ön saflarında yer alan N.YANIÇ Odamızda da bu anlayışla yaşamının sonuna kadar çalışmalarını sürdürmüştür.

26 Şubat 2007 tarihinde N. YANIÇ‘ı kaybettik. .

Acılı ailesine, yakınlarına, Gaziantep Şubemiz Yönetim Kurulumuza, MMO Yönetim Kurulumuza ve tüm Oda camiamıza baş sağlığı dileriz.

Hepimizin başı sağ olsun.

 

TMMOB

Makina Mühendisleri Odası

İstanbul Şube Yönetim Kurulu