Şube Genel Kurul ve Seçimleri 12-13 Şubat'ta

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

03 Şubat 2022

Tüm üyelerimizi, 12-13 Şubat 2022 tarihlerinde yapılacak olan Şubemiz 35. Olağan Genel Kurul ve Seçimlerine katılmaya davet ediyoruz.

Sayın Üyemiz,

Cumhuriyet değerleri, demokrasi ve laikliğe saldırıların yoğunlaştığı; kamusal kaynak ve varlıklarımızın rant talanına tabi tutulduğu; hayat pahalılığının görülmemiş düzeylere ulaştığı; Birliğimiz TMMOB ve Odalarımızın vesayet altına alınmaya çalışıldığı, mesleğimizin itibarsızlaştırıldığı, mesleki denetim yetkilerimizin ve meslek uygulama alanlarımızın sınırlandığı bu dönemde genel kurullarımız ve seçimlerine katılım özel bir önem taşımaktadır.
İstanbul Şube Genel Kurulu, 12 Şubat 2022 Cumartesi günü Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde (Şişli), Seçimler ise 13 Şubat 2022 Pazar günü Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nde (Karaköy) yapılacaktır.
Tüm üyelerimizi, Şube çalışmalarımızın geliştirilmesine yönelik görüş ve önerilerini dile getirmek ve yeni dönem yönetim kurulunu seçmek üzere Şube Genel Kurulu’na ve Seçimlerine katkı ve katılımda bulunmaya davet ediyoruz. 

Saygılarımızla
MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu