Mekanik Tesisatta Dijital Dönüşüm Etkinliği ve Sanal Sergi Etkinliğimiz Başladı

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

28 Mayıs 2020

Sektör derneklerinin desteği, teknoloji sağlayıcı ve destekleyen firmaların katkılarıyla hazırladığımız Mekanik Tesisatta Dijital Dönüşüm Etkinliği ve Sanal Sergi etkinliğimiz 28 Mayıs 2020 Perşembe günü (bugün) başladı.

Mekanik tesisat alanında dijitalleşme konusunu ele aldığımız ve sektöre öncülük etme amacıyla düzenlediğimiz etkinliğimizin açılış konuşmasını Oda Başkanımız Yunus Yener yaptı. Etkinliğin, sektörde dijitalleşme için önemli bir adım olduğunu vurgulayan Yener, “Odamız, İstanbul Şubemizin öncülük ettiği, sektör derneklerimizin iş birliği ve firmalarımızın katkılarıyla hazırladığı bu etkinlik sayesinde hem sektör için hem de Türkiye için önemli bir adım atıyor. TMMOB’ye bağlı odalardan birisi olan Makine Mühendisleri Odamız, gerek meslektaşlarımız gerekse sektör için bir ilki gerçekleştirerek dijitalleşme konusunu ele alıyor.

Covid-19 pandemi süreci, bu etkinliğe katılan bütün kuruluşları kapsamak üzere söylüyorum, meslek alanlarımızın ve uzmanlıklarımızın ne denli önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu çerçevede Odamız ile iklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren ISKAV, İSKİD MTMD, TTMD, MÜKAD ve TRFMA’nın, öncelikli olarak pandemi önlemlerine yönelik ortak çalışmalar için ortaklaşa bir İklimlendirme Teknik Kurulu oluşturduğunu buradan duyurmak istiyorum.” dedi ve etkinliğin verimli ve üretken geçmesini dilediğini belirtti.

Oda Başkanımız Yunus Yener’in ardından söz alan MMO İstanbul Şube Başkanımız İbrahim M. Tataroğlu, “Son iki dönemdir, dijitalleşme yönünde attığımız adımların faydasını özellikle pandemi sürecinde oldukça net gördük. Gün geçtikçe güçlenen dijital alt yapımız sayesinde, pandemi süreci boyunca üye hizmetlerimizi sorunsuzca devam ettirebildik. Derneklerimizin ve firmalarımızın katkılarıyla hazırladığımız bu dijital etkinlik de işte bu sürecin bir parçası olarak karşımızda duruyor. Bu çalışmanın sorunsuz şekilde gerçekleştirilmesi için emek veren, başta Şube Sekreterimiz C. Ahmet Akçakaya olmak üzere, tüm mesai arkadaşlarımıza, sektör derneklerine ve firmalarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından, ilk gün gerçekleştirilecek olan sunumlar, değerli konuşmacılarımızın katkılarıyla tamamlandı. 792 farklı katılımcı ile gerçekleşen etkinlik, dernek başkanlarının konuşmaları ve dijital sergi ziyareti ile tamamlandı. Mekanik Tesisatta Dijital Dönüşüm Etkinliği ve Sanal Sergi, 29-30 Mayıs 2020 tarihlerinde devam edecek. Etkinlik için oluşturulan sanal sergi etkinlik sonrasında da 1 ay boyunca faaliyet göstermeye devam edecek.

Teknoloji Sağlayıcı
Garage Atlas

Sektör Derneklerimiz
İSKAV
İSKİD
İZODER
MTMD
TTMD
TÜYAK

Katkıda Bulunan Firmalar
Friterm
Siemens
Techdata