İstanbul Maratonu'nda Öğrenciler ve Sağlık Emekçileriyle Dayanışma İçin Koştuk!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

13 Kasım 2020

8 Kasım 2020’de düzenlenecek olan İstanbul Maratonu’nda, üyelerimizle birlikte sağlık emekçileri ve öğrencilerle dayanışma için koştuk.

Bu yıl 42.si düzenlenen İstanbul Maratonu’nda, tüm üyelerimizi eş zamanlı olarak kendi diledikleri parkurda, kendi diledikleri mesafede koşmaya, yürümeye çağırmıştık. Maraton gününde, yönetim kurulumuz, yürütme kurullarımız ve üyelerimizle birlikte koşumuzu tamamladık.

Dayanışma kampanyamızda ayrıca, aidat yükümlülüklerini yerine getiren her üyemiz adına, sağlık emekçilerimizle dayanışma için 3 adet siperlik gönderdik. Maraton gününde #DayanışmayaKoşuyorum ve #BizVarız etiketleri ile çağrımıza katılan, aidat yükümlülüklerini yerine getirerek sağlık emekçilerimizle dayanışma gösteren ve öğrencilerimizin eğitimlerine katkıda bulunan tüm üyelerimize tekrar teşekkür ederiz.

Aidat yükümlülüğünü yerine getiren her üyemiz için sağlık çalışanlarımızla pandemi boyunca dayanışma göstereceğimizi tekrar hatırlatmak isteriz. İyi ki varsınız!