10. DOĞA VE UÇURTMA ŞENLİĞİNDE BULUŞTUK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İstanbul Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Haziran 2019

Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’nin 2011 yılından beri gelenekselleşen etkinliği Doğa ve Uçurtma Şenliği’nin onuncusu, 16 Haziran 2019 tarihinde MMO Korusu’nda düzenlendi.

Çocukların aileleriyle birlikte uçurtmalarını gökyüzüne bırakmanın mutluluğunu yaşadığı etkinliğe çok sayıda kişi katıldı. Renkli uçurtmaların gökyüzünü süslediği şenlikte top havuzu, trambolin, halat çekme ve çuval oyunlarının yanı sıra el becerilerinin gelişmesi için yüz boyama, uçurtma, resim, tohum topu yapımı ve ritim atölyelerinde çocuklar doyasıya eğlendi.

MMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı Battal Kılıç, etkinliğinin amacının çocuklara yaşanabilir bir dünya bırakmak olduğunun altını çizerek, “Nazım’ın dizelerinde söylediği gibi bir günlüğüne de olsa "Dünya’yı çocuklara verelim” istiyoruz. Çeşitli atölyelerle hayal dünyalarının farkına varsınlar, uçurtmalarla umutlarını gökyüzüne uçursunlar, farklı oyun alanlarıyla bir arada, paylaşarak oyun oynamanın tadına varsınlar istiyoruz. Makina Mühendisleri Odası olarak mesleğimiz dışında hayatın her alanına dokunmak gibi bir sorumluluğumuz var. Çocuklara yaşanabilir bir dünya bırakmak istiyoruz. İstiyoruz ki uçurtmalarını maviliklere sürsünler, istiyoruz ki özgür bir ortamda büyüsünler. Her yıl gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğe katılımız için teşekkür ederiz. Bizler var gücümüzle mesleğimiz ve çocuklarımızın geleceği için çalışmaya devam edeceğiz. Birlikte çalışmak ve üretmenin dışında meslektaşlarımızla, dostlarımızla böyle bir ortamda bir araya gelmek çok değerli. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onlara bir sözümüz var. Onlara yaşanabilir bir memleket bırakma hayalimiz var. Ensarcı, zihniyete karşı bütün gücümüzle ve olanaklarımızla bu mücadeleyi büyüteceğiz’’ dedi.