ÜYELERİMİZE VE İŞYERLERİNE YÖNELİK ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Ekim 2014

Şubemizin her yıl düzenlediği üyelerimiz ve işyerlerine yönelik ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda Sincan Organize Sanayi Bölgesi?nde bulunan Hidromek ve Erişim Makine 13 Ekim 2014, Termikel ve Gürgenler firmaları da 14 Ekim 2014 tarihinde ziyaret edildi.

Şubemizin her yıl düzenlediği üyelerimiz ve işyerlerine yönelik ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda 13 Ekim 2014`te Hidromek ve Erişim Makina, 14 Ekim 2014`te Termikel ve Gürgenler firmaları ziyaret edildi.

Hidromek ziyareti, Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Eniş ve Teknik Görevli Tuna Gönüllü tarafından gerçekleştirildi. Ziyarette; Hidromek İnsan Kaynakları Müdürü Eliz Sahillioğlu, işyeri temsilcisi Abdülkadir Seymen ile üyemiz Ruhan Ayça Zoralioğlu ile görüşülerek, Oda ve Şube çalışmaları hakkında bilgi verildi. Aynı gün yapılan Erişim Makina ziyaretinde ise üyelerimiz Emre Kıyakoğlu, Sinan Tunalı, Mehmet Alparslan, Hasan Çağan ve firma mühendisi Yasin Kurt ile görüşüldü.

Termikel ve Gürgenler firmaları ziyaretleri ise Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Eniş ve Teknik Görevli Tuna Gönüllü tarafından gerçekleştirildi.   Ziyarette Cumhur Oktay Mızrak ile görüşülerek Oda ve Şube çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı.  Gürgenler firmasında ise Fabrika Müdürü Osman Diri, İş Güvenliği Uzmanı Suat Hakan Özer, üyemiz Murat Erdi Aydın ile firma mühendisleri Cemil Uzunoğlu ve Fırat Aluç ile görüşüldü. Görüşmede Oda ve Şube çalışmaları hakkında bilgilendirme yapılarak, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.