YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME EĞİTİMİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

09 Aralık 2015

Gaziantep Teknopark ve Şubemiz işbirliğinde 15 – 16 Aralık 2015 tarihlerinde Şubemiz Eğitim Salonunda “YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME EĞİTİMİ” düzenlenecektir. İlgilenen üyelerimiz için eğitim programı detayları ve kayıt için linkler aşağıda belirtilmektedir.

Tarih         15 – 16 Aralık 2015
Yer     Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Eğitim Salonu
Eğitmen     Prof. Dr. Mustafa BAYRAM
Saat        15 Aralık 2015 – 09.30/16.00
16 Aralık 2015 – 09.30/16.00
      
EĞİTİM ÜCRETSİZDİR.
               
EĞİTİMİN AMACI
Bu eğitim, sistematik yeni / yenilikçi ürün geliştirme için kullanılmakta olan tekniklere  yoğun bir giriş niteliği taşımaktadır. Konu globalden lokale (Gaziantep ve bölge özeli), Gaziantep Bölgesi baz alınarak oluşturulmuştur. Katılımcılarla uygulanan başarılı yöntemler paylaşılacak, vaka örnekleri  (global ve lokal) tartışılacak, Yeni Ürün Geliştirme uygulama çalışması yapılacaktır.
      
İÇERİK
·        Önsöz, Vizyon (5N1K)
·        Tanımlar, Yeni Ürün için iyi ve kötü nedir?
·        Ne, hangi sektör için yeni?
·        İnovasyon Teknikleri
·        Ar-Ge ve Teknoloji Teknikleri
·        Ürün Geliştirme Teknikleri
·        Yeni ürün geliştirme Proje Uygulaması
      
 
Kontenjanımız sınırlı olduğundan ön kayıt için lütfen bize ulaşınız ya da
https://tr.surveymonkey.com/r/S6VKNZN
 adresinden formumuzu doldurunuz.
GATEK PROJE EKİBİ - Buğra Barlas
05350447468     
contact form