VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE !...

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

16 Şubat 2023

VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE !...

Öncelikle yaşadığımız bu büyük felaketten dolayı tüm halkımıza geçmiş olsun diyor, yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza sabırlar diliyoruz.

Binalarına geçen vatandaşlarımızı asansör ve doğal gaz kullanımı konusunda uyarmak istiyoruz.

Asansör;

Yaşadığımız sarsıntıdan dolayı bina asansörlerinin ray-konsol bağlantılarında kopmalar, eğilmeler meydana gelmiş olabilir veya rayların terazisinden kayma durumu söz konusu olabilir. Makina-motor ve sehpalarında sıkıntılar meydana gelmiş olabilir. Bu gibi hasarlar asansörün kullanımında ciddi tehlikeler yaratabilir. Bu nedenle asansörlerin kullanıma açılmadan önce bakım firmanız tarafından kontrol edilmesinde yarar görmekteyiz.

Doğal Gaz;

Doğal gaz bina kolon tesisatları kontrol edilerek binalara gaz verilmeye başlanmıştır. Doğal gaz kullanımı konusunda Gazdaş yetkililerinin talimatlarını takip etmenizi önermekle birlikte, özellikle kombi kullanan vatandaşlarımızın baca-kombi bağlantılarını iyi kontrol etmeleri gerekmektedir. Baca bağlantılarının yerinden çıkması durumunda dairede karbonmonoksit zehirlenmelerine maruz kalınabilir. Baca bağlantınızda sorun var ise veya şüpheli iseniz yetkili doğal gaz firmaları ile irtibata geçilmeli, gerekli kontrol ve onarımlar yaptırılmalıdır. Ayrıca daire içinde doğal gaz kokusu alındığında doğal gaz kullanımı acil olarak durdurulmalı, sayaç vanası kapatılmalı ve 187 ile irtibata geçilmelidir.

Yaşadığımız bu kötü günleri dayanışma ile atlatacağız. Tüm vatandaşlarımıza tekrar geçmiş olsun diyor, vefat edenlere Allah'tan rahmet diliyor ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.

Aykut KOCALAR

MMO Gaziantep Şubesi

Yönetim Kurulu Başkanı