TERÖRÜ LANETLİYORUZ!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Ekim 2016

Dün karanlık güçler yine yüreğimizi yaktı. Kentimizde iki ayrı noktada patlatılan canlı bombalar sonucunda üç emniyet görevlimiz şehit oldu ve dokuz kişi yaralandı. Yaşamlarını kaybedenlerin aileleri ve yakınlarına baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

    Ülkemizin içine sokulduğu bu karanlık süreçte, özellikle kentimizde sıkça karşımıza çıkan bu ve benzeri terör eylemlerini gerçekleştirenleri ve bu karanlık zemini hazırlayanları nefretle kınıyor ve lanetliyoruz.

    Kınamaktan ve lanetlemekten usandığımız bu terör eylemlerinin artık son bulmasını istiyoruz.

    Ülkedeki bu kötü gidişatın bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyoruz.

    Ölümlerin olmadığı, terörden arınmış bir ortamda, huzurlu bir şekilde yaşamak istiyoruz.

    Terör eylemlerini, terörden medet umanları ve destekleyenleri bir kez daha lanetliyor ve  şiddetle kınıyoruz.

    17 Ekim 2016

 

    MMO Gaziantep Şubesi

    Yönetim Kurulu