ŞUBE GENEL ÜYE TOPLANTISI, ONUR YILI PLAKET TÖRENİ ve KOKTEYL DÜZENLENDİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

24 Kasım 2023 - 28 Kasım 2023

ŞUBE GENEL ÜYE TOPLANTISI,

ONUR YILI PLAKET TÖRENİ ve KOKTEYL DÜZENLENDİ.

24 Kasım 2023 Cuma günü, Şubemiz Konferans Salonunda, Oda ve Şube Çalışmalarının değerlendirildiği, Şube Genel Üye Toplantısı düzenlendi.

Şube Yönetim Kurulu Başkanı Aykut KOCALAR ve MMO Genel Başkanı Yunus YENER tarafından tarafından toplantının açılış konuşmaları yapıldı. Açılış konuşmalarında, Oda ve Şube Çalışmaları ile Ülke gündemine dair değerlendirmeler yapıldı. Şube Yönetim Kurulu Sekreteri Kemal KESKİN tarafından ise Oda/Şube Çalışmaları ve TMMOB Gaziantep İl Koordinasyon Çalışmaları hakkında bilgiler sunuldu. Akabinde Oda, Şube ve İKK Çalışmaları hakkında üyelerin görüş ve önerileri alındı.

Toplantı sonunda ise, Onur Yılı Plaket Töreni düzenlendi. Plaket Töreninde, Odamızın kuruluşundan bu güne tarihe tanıklık eden, işinden, ailesinden zaman ayırarak Oda’yı, mesleğini bu günlere taşıyan, özveri ile mesleğini icra etmeye çalışan ve bir ömrü mesleğine adayan, meslekte 25, 40, 45, 50 ve 60. yılını dolduran, Oda Üyelerine Onur Plaketleri takdim edildi.

• Meslekte 60. yılını dolduran Oda Üyesi İbrahim TUĞSUZ,

• Meslekte 50. yılını dolduran Oda Üyeleri İmam Hüseyin FİLİZ ve Mustafa ÜMİT,

• Meslekte 45. yılını dolduran Oda Üyeleri Ömer KÖK, Hasan Fehmi BELPINAR, Abdulkadir SEÇİNTİ, Mehmet KURTULAN ve Fatih İYİDİR,

• Meslekte 40. yılını dolduran Oda Üyeleri İbrahim Halil MAZICIOĞLU, Mehmet Ali ŞAHİN, Abdurrahman SEÇİNTİ, Mehmet Nevzat YALMAN, Mehmet PARLAR, Ali MAAŞOĞLU ve Ahmet ÖZEK,

• Meslekte 25. yılın dolduran Oda Üyeleri Abuzer ÇİÇEK, Ertan KESEN, Mustafa SÖKER, Süleyman COŞKUN, Abdülkadir MAN, Müslüme KÖŞKER, Ersin KÖŞKER ve Serap ULUSAM SEÇKİNER’e Onur Plaketleri takdim edildi.

Plaket Töreni sonrasında ise Şubemiz kafeterya katında kokteyl düzenlendi. Genel Üye Toplantımıza ve Meslekte Onur Yılı Plaket Törenine katılan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyor, meslekte onur yılı plaketi alan tüm meslektaşlarımızı tebrik ediyor, meslekte nice sağlıklı ve başarılı yıllar diliyoruz.