ŞUBE GENEL ÜYE 2. TOPLANTISI ve YAZA MERHABA KOKTEYLİ DÜZENLENDİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

02 Haziran 2016

31 Mayıs 2016 Salı günü Şube Hizmet Binasında Şube Genel Üye 2. Toplantısı yapıldı. Üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen toplantının açılış konuşması Şube Yönetim Kurulu Başkanı Gürcan ÜLGEY tarafından yapıldı.

1970 yılından itibaren MMO Gaziantep İl Temsilcisi, MMO Gaziantep İl Temsilciliği Yürütme Kurulu ve MMO Gaziantep Şube Yönetim Kurulunda görev alan üyelerin tanıtımı, beraberinde Şube Tarihçesi slayttı ile Şubemizin nereden nereye geldiği, özellikle İl Temsilcisi, Temsilcilik Yürütme Kurulu Başkanlığı ve Şube Başkanlığı yapan üyelerimizin anlatımları ile toplantıya katılan üyelere Şube Tarihçesi aktarıldı.

Genel Üye Toplantımıza katılan, MMO Genel Başkanı Ali Ekber ÇAKAR`ın Ülke gündemi ve Oda çalışmaları hakkında ki konuşmasının ardından, geçmişte görev alan İl Temsilciliği ve Şube Başkanlarına teşekkür plaketleri takdim edildi. Şube Sekreteri Esra ELİTAŞ`ın Oda ve Şube Çalışmaları ile ilgili sunumundan ve yapılan değerlendirmelerden sonra, Şube Kafeteryasında düzenlenen kokteyl ile hep birlikte toplantı ve günün yoğunluğunun atılması adına hoşça vakit geçirilme imkânı sunuldu.

Toplantımıza katılan, MMO Genel Başkanı Sayın Ali Ekber ÇAKAR`a, geçmişten bu güne Şubemizde temsilcilik ve başkanlık görevi yapan üyelerimize ve tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz.