ŞUBE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI DÜZENLENDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

27 Kasım 2013

26 Kasım 2013 Salı günü, Şubemiz Toplantı Salonunda, Şube Danışma Kurulu Toplantısı düzenlendi.

Şube Danışma Kurulu Üyelerine, Şubemiz faaliyetleri, devam eden Şube Hizmet Binası çalışmaları, 14 Aralık 2013 tarihinde düzenlemeyi planladığımız Şube Geleneksel Gecesi, bu dönem yaptığımız ve devam eden Üye Profili Araştırma Anketi,  18-19 Ocak 2014 tarihlerinde yapılacak olan 10. Olağan Şube Genel Kurulu, Aralık 2013`te gerçekleştireceğimiz Tekstil Makinaları Üretiminde Teknoloji Transferi konulu konferans, TMMOB ve Odamız ile ilgili çıkan KHK ve yönetmelikler ile Şubemiz teknik hizmetleri konularında Şube Yönetim Kurulu Başkanı Başar KÜÇÜKPARMAK tarafından bilgiler sunuldu.

Oda Onur Kurulu Üyemiz Ali PERİ, Şubemiz eski Yönetim Kurulu Başkanları Fatih ÖZTOSUN ve Galip RENKLİDAĞ, Nizip İlçe Temsilcimiz Ahmet KESKİN ve üyemiz Ali DAYAKLI gündeme ilişkin görüş ve önerilerini dile getirdiler. Danışma kurulu üyeleri ile karşılıklı fikir alışverişi sonrasında toplantı sonuçlandırıldı.