ÖĞRENCİ ÜYELERİMİZE YÖNELİK, TANIŞMA TOPLANTISI ve KAHVALTI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

20 Mart 2022

ÖĞRENCİ ÜYELERİMİZE YÖNELİK,

TANIŞMA TOPLANTISI ve KAHVALTI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.

Pandemi ve uzaktan eğitim nedeni ile yaklaşık iki yıldır bir araya gelemediğimiz öğrenci üyelerimize Yönelik Tanışma Toplantısı ve Kahvaltı Etkinliği düzenlendi.

Makina, Endüstri, Havacılık ve Uzay Mühendisliği Bölümü Öğrencileri tarafından yoğun katılım gösterilen etkinlikte, Odamız, Odamızın ve Şubemizin öğrenci üye çalışmaları, öğrenci üye komisyonu çalışmaları, Oda tarafından öğrencilere sunulan staj, teknik gezi, kültürel ve sosyal gezi, eğitim, seminer, teknik destek vb. konularda bilgiler aktarıldı. Ayrıca öğrencilerin sorunları da dinlenilerek çözüm yolları konusunda fikir alışverişi yapıldı.

Oda ile ilişkilerini öğrencilikleri sırasında oluşturmak ve geliştirmek, Oda'yı tanımalarını sağlamak ve mesleki gelişmelerine katkı sağlamak amacı ile öğrencilerin MMO’na Öğrenci Üye olması talep edildi.

Yetişmiş bir mühendis olarak mezun olabilmeleri için, mesleki çalışmalarına destek olmak, mezun olduktan sonra iş hayatında özlük haklarına daha iyi sahip çıkabilmeleri için koşulların oluşmasını sağlamak, Oda-Üniversite işbirliğinin gelişmesine katkıda bulunmak, öğrenci sorunlarının çözümüne olabildiğince yardımcı olmak ve bu etkinlikleri Makina Mühendisleri Odası çalışma ilkeleri doğrultusunda gerçekleştirmek için önümüzdeki süreçte de Öğrenci Üye Komisyonu etkinliklerine ve çalışmalarına devam edilecektir.

Katılan tüm meslektaş adaylarına öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.