ODA AİDATI DEĞİŞİKLİĞİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

26 Ekim 2022

ODA AİDATI DEĞİŞİKLİĞİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

Sayın Üyemiz,

Odamızın kurumsal yapısı, üyelerimizin üyelik koşullarının korunması, Oda`nın çalışmalarının daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi, üyelerimizin üye aidatlarını zamanında ödenmesiyle mümkündür. Üyelerimize, öğrenci üyelerimize, özellikle genç ve işsiz meslektaşlarımıza, kentimize ve kamuya yönelik, sosyal, kültürel ve teknik hizmetlerimizin aksamaması ve devamlılığı için meslektaşlarımızın üye aidatlarını ödemelerini bekliyoruz.

2019 yılından beri (son dört yıldır) 15,00 TL/ay olan üye aidatı, 01 Ocak 2023 tarihi itibarı ile 25,00 TL/ay olarak güncellenecektir. 180,00 TL yıllık olan aidat tutarı 2023 yılı itibarı ile 300,00 TL olacak ve geçmiş yıl aidat borçları da sisteme 300,00 TL olarak yansıyacaktır.

Aidatlara yansıyacak artıştan etkilenilmemesi için üyelerimizin yılsonuna kadar cari yıl ve geçmiş yıl Oda üye aidatlarını ödemelerini bekliyoruz.

Cari yıl ve geçmiş yıl Oda üye aidatları https://aidat.mmo.org.tr/ adresinden görebilir ve aynı link üzerinden ödeme yapabilirsiniz.

Diğer Ödeme Yöntemleri;

2022 yılı için geçerli olan yıllık üye ödentisi aylık 15 TL‘den yıllık 180,00 TL‘dir.

Aidat ödemelerinizde sizlere kolaylık sağlamak amacıyla online ödeme gerçekleştirip, taksitlendirebilir veya otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz. Uygun kartı bulunmayan üyelerimiz peşin ödeme ve internetten ödeme seçeneklerini kullanabilirler.

Yıllık üye ödentileri aşağıda belirtilen diğer yöntemlerle ödenebilmektedir.

  • Makina Mobil üzerinden, 

Makina Portal ve Makina Mobil’e girişte Kullanıcı Adınız, TC Kimlik Numaranız, Şifreniz ise Oda Sicil Numaranız olacak şekilde giriş yapabilirsiniz.

  • Şube Muhasebe Birimi‘nden nakit veya banka kartı aracılığıyla peşin veya taksitli,
  • İş Bankası Hesabına havale,

Şube Kodu           : 4218

Hesap No             : 5993995

IBAN                     : TR27 0006 4000 0014 2185 9939 95

Hesap Adı             : TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI GENEL MERKEZİ

Açıklamada isim, soy isim ve oda sicil numarası belirtilmeli, ‘Aidat Ödemesi‘ ibaresi konulmalıdır.

Not;