MÜHENDİSLİK GÜNLERİ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

19 Mart 2013

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Öğrenci Üye Komisyonu organizasyonunda, bu yıl bir ilk gerçekleştirildi. Geleceğin mühendisleri olacak öğrencilerin akıllarında bulunan "nasıl bir mühendislik eğitimi" , "nasıl bir mühendislik" ve " mühendis kimliği ve sorumlulukları" gibi soruların cevaplarını bulmak ve bu konuları tartışmaya açmak için Mühendislik Günleri etkinliğini düzenlendi.

Beş gün süren, etkinlikte düzenlenen teknik ve güncel seminerler, konferanslar, söyleşiler, üretim atölyeleri, teknik geziler ve sportif etkinlikler aşağıda belirtilmiştir. Konferans, seminer ve söyleşilerde, sunum yapan değerli hocalarımıza ve meslektaşlarımıza, katkıda bulunan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Konferans             : Yenilikçi Problem Çözme Metodolojisi (TRIZ) (Prof. Dr. Sadettin KAPUCU)

Seminer                : Talaşlı İmalat Teknolojileri (Mak. Müh. Demet YOLCU)

Söyleşi                  : İş Yaşamında Kadın Mühendisler ( Mak. Müh. Demet YOLCU)

Konferans             : Alternatif Enerji Kaynakları ve Enerji Verimliliği ( Prof. Dr. Tanay Sıdkı UYAR)

Söyleşi                  : Mühendis ve İş Yaşamı ( Mak. Müh. H. Emre KARGINER -  End. Müh. Ali ÖZPOLAT )

Sergi                      : Alternatif Enerjili Otomobiller Sergisi ( ZEUGMA, ORETRON )

Atölye                    : Model Uçak Atölyesi ve Sergisi

Film Gösterimi     : Nikola Tesla (Belgesel), Toprağın Çocukları, Ekümenopolis: Ucu Olmayan Şehir (Belgesel)

Sportif Etkinlik      : Masa Tenisi Turnuvası

Yerel Kurultay      : TMMOB Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Öğrenci Üye Yerel Kurultayı

Teknik Gezi         : İSDEMİR A.Ş. (İskenderun)