MODEL FABRİKA’YA TEKNİK GEZİ DÜZENLENDİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Mart 2021

MODEL FABRİKA’YA TEKNİK GEZİ DÜZENLENDİ.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Gaziantep Sanayi Odası (GSO) arasında imzalanan protokol ile ilimizde hayata geçirilen, Gaziantep Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi'ne (Model Fabrika’ya) 15 Mart 2021 Pazartesi günü Teknik Gezi düzenlendi.

Teknik Geziye katılan üyelerimize, GSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Model Fabrika Proje Sorumlusu Başar Küçükparmak tarafından, Model Fabrika hakkında genel bilgiler aktarıldı. Kent sanayisinin buradan alacağı hizmetlerle verimliliğini artırarak Türkiye’de bir sıçrama yapıp daha da iyi bir konuma gelebilmesi için bu merkezi çok önemsediklerini ve merkezden bütün sanayicilerin yararlanması gerektiğini belirtti.

Daha sonra, GSO Teknik Danışmanlık Hizmetleri Müdürü Veysel Çelebi ve Model Fabrika Eğitim Direktörü Yusuf Güler tarafından Model Fabrika hakkında teknik bilgilendirme sunumu yapıldı. Sunumda merkezde yalın üretim, dijital dönüşüm, ürün geliştirme, enerji verimliliği gibi konularda işletmelerde çalışan personellerin bilgi ve becerilerinin artırılmasının hedeflendiği belirtildi. Gerçek bir üretim ortamında katılımcılara bir fabrikanın daha verimli olabilmesi için gereken tüm prosesler ile öğretme imkânı sağlanmasının ve teorik eğitimler verilmesinin planlandığı, kurulu olan üretim hatlarında pratik eğitimler ve öğren dönüş programları ile katılımcıların kendi fabrika ve işletmelerinde yapacakları dönüşüm çalışmaları için destek hizmetleri sunulmasının hedeflendiği belirtildi. Şu an itibarı ile ilimizde altı işletme ile bu çalışmalara başlanıldığı ve eğitim süreçlerinin devam ettiği belirtildi. Yapılan sunum sonrası Model Fabrika’da teknik incelemeler yapıldı ve teknik gezi sonuçlandırıldı.

Gezi sonrasında, Şube Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Kocalar tarafından, fabrika ve işletmelerde çalışan, hizmet üreten üyelerimize, üyelerimizin işyerlerine ve Gaziantep Sanayisine oldukça faydalı olabilecek Model Fabrika’yı ilimize kazandıran GSO Yönetimi ve Model Fabrika Proje Sorumlusu Başar Küçükparmak yapılan bu başarılı çalışmadan dolayı tebrik edildi ve Teknik Gezideki ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür edildi.

Üyelerimizden gelecek talebe göre önümüzdeki süreçte de Model Fabrika’ya yeni teknik geziler planlanabilecek ve Merkez’de üyelerimize yönelik eğitim programları düzenlenebilecektir.