MMO`DAN ONUR PLAKETLERİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Gaziantep Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

13 Aralık 2010

TMMOB Makina Mühendisleri Odasının, kuruluşunun 56. yıldönümü nedeni ile 11 Aralık 2010 tarihinde Grand Otelde “Oda Geleneksel Gecesi” düzenlendi.

Şube Başkanı Ali PERİ‘nin açılış konuşması ile başlayan Geleneksel Gecede, Odanın, kuruluşundan bu güne, yarım asrı aşkın bir süredir tarihe tanıklık eden, işinden, ailesinden zaman ayırarak Odamızı, mesleğimizi bu günlere taşıyan ve özveri ile mesleğini icra etmeye çalışan, meslekte 25. - 35. ve 50. yılını dolduran üyelerimize ONUR PLAKETLERİ verildi.

 

Gaziantep Grand Otelde yapılan gecede,

 

Meslekte 50. yılını dolduran Üyelerimiz M. Hilmi ÖZTEMİR, Ömer Turgay GÖKSEL, Atilla AÇIKALIN

 

Meslekte 35. yılını dolduran Üyelerimiz,  Abdulcebbar ÖZKARA, Orhan Tevfik OKUDUCU, A.Burhan TANRIÖVER, Fazlı KİRİŞÇİ, Mehmet ÖZHELVACI, Ahmet ERDOĞAN ve

 

Meslekte 25. yılını dolduran Üyelerimiz,  Eyyüp KIRTAN, Ali IŞIK, Nurettin ŞAVKIN, Elif ŞAVKIN, Yıldıray ORHAN,Oya ALPAY onur plaketlerini aldılar.

 

Ayrıca Geleneksel Gecemizde Ülkemizde bir ilk olarak, tüm aile fertleri Makina Mühendisi olan dört kişilik Şavkın Ailesine de bir hatıra plaketi verildi.

 

Makina Mühendisleri Odası

 

Gaziantep Şubesi Basın Birimi